Full 1
Full 1
Full 2
Full 2
Full 3
Full 3
previous arrow
next arrow


Achter de camera staat:
Sammy, portret en huisdieren fotograaf

Mijn grootste hobby is het sfeervol vastleggen van mens en dier. Ik heb nu ruim 10 jaar ervaring met fotograferen en ik doe dit naast mijn baan. Voorheen heb ik de bachelor biomedical sciences gestudeerd, en vervolgens een master studie in biomedical imaging behaald. Hiernaast heb ik altijd hobbymatig gefotografeerd. Nu wil ik mijn passie voor fotografie graag iets serieuzer aanpakken. Vandaar dat ik het als klein bedrijfje heb opgezet. In vrije weekenden, vakanties of op langere zomer avonden plan ik graag een fotosessie in Zuid-Limburg! Plan je plekje dus wel op tijd, want doordat ik maar beperkte tijd heb voor mijn fotografie bedrijf, kunnen de wachttijden wat langer zijn.

Ik ben begonnen met het maken van zelfportretten en al snel groeide dit uit tot het fotograferen van portretten en huisdieren. In 2015 kreeg ik mijn eigen ruimte waar ik een "thuisstudio" kon maken. Je kunt bij mij terecht voor het maken van portretten van je huisdier, en gezin (waar een huisdier natuurlijk deel van is!). Ook maak ik beauty portretten en leg ik zwangerschappen vast. Dus als je een mooie foto van jezelf wilt, ben je bij mij aan het juiste adres! 

Ik heb een grote liefde voor dieren en heb zelf ondervonden wat een  mooie herinnering een fotoshoot kan zijn. Ook komen er veel gezinnen jaarlijks terug voor een fotosessie. Het is enorm leuk om kinderen jaarlijks zo veel te zien veranderen!

Prijzen en publicaties

 

Barmhartigheid 

In 2018 won ik met dit zelfportret de eerste prijs in de fotowedstrijd "barmhartigheid". De foto werd vervolgens geëxposeerd in Centre Ceramique te Maastricht. Ook bemachtigde ik in 2019 met deze foto een plekje in de top 25 van "international pet photographer of the year awards" in de categorie animals and their people.   

 

NatGeo kalender 2019

Deze foto had een prachtig plekje gekregen in de scheurkalender van national geographic 2019!

Worlddogfinder 

Onze lieve Leo. Deze foto van Leo representeert het ras Bouvier des Flandres op de grote website worlddogfinder.com.