Wanneer je een fotoshoot boekt kunnen we dit plannen op locatie of in mijn studio. De studio is groot genoeg om gezinnen van maximaal 4-5 personen vast te leggen en je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen een zwarte of witte achtergrond (of beide, afhankelijk van het gekozen pakket).

Voor het maken van foto's op locatie ben ik niet in staat ver te reizen. Hierdoor plan ik enkel fotosessies in een straal van max. 10 km rondom mijn woonplaats. 

Fotoshoots worden in weekenden op aanvraag, en gedurende vakanties gepland, aangezien ik dit naast mijn baan doe. Prijzen zijn afhankelijk van het soort shoot en het aantal foto’s dat je wilt ontvangen. Scroll verder naar beneden voor de tarieven en meer informatie. 

 

Momenteel ben ik gestopt met mijn bedrijf. Ik fotografeer enkel nog hobbymatig, er worden dan ook geen prijzen meer vermeld

Studio

In de studio kunnen honden, portretten, gezinnen (max 4-5 personen) en zwangerschappen vastgelegd worden. De fotosessie duurt ongeveer 1 uur. Dit is een indicatie, soms duurt het iets langer en soms gaat het sneller. Ik neem in ieder geval alle tijd om de sessie te laten slagen. Vooraf wordt besproken welke kleur achtergrond (indien gewenst zwart en wit) er gekozen wordt. 

Op locatie 

In natuurgebieden kun je overal wel mooie foto's maken. We bespreken vooraf de wensen en zoeken een bijpassende locatie. Voor paarden geldt dat ook een weide bij de stal, waar bomen omheen staan, een geschikte locatie is. De fotoshoot zal ook op locatie ongeveer 1 uur* duren.

*De tijdsduur is altijd een indicatie. Ookal is de tijd om, als het resultaat nog niet optimaal is, gaan we gewoon over de tijd heen.  

Hoe ontvang je de foto's? 

Bij elke fotosessie worden de foto's digitaal en op hoge resolutie (HR) geleverd, via een download link. Afhankelijk van het soort shoot (aantal personen/dieren) zijn dit tussen de 8 & 15 foto's (als besproken). Na afloop van de fotoshoot zal ik binnen een week een voorproefje sturen (1 of 2 foto's) en binnen 3 weken ontvang je een selectie van het aantal afgesproken foto's. Indien je de overige foto's na het voorproefje zelf wilt uitkiezen, dien je dit vooraf te vermelden. Via een overzichtslijst kunnen de foto's dan worden uitgekozen. 

Nabestellen

Bij de bewerkte foto's ontvang je ook een lijst met een overzicht van alle (gelukte) foto's. Indien je meer foto's wilt ontvangen kan dit voor een meerprijs per foto. . Dit doe je door mij de nummers door te geven van de foto's die je nog graag bewerkt wilt hebben, binnen één week na de fotoshoot. Ook deze foto's ontvang je vervolgens digitaal op hoge resolutie.  

Kleding

Voor kleding: draag altijd iets waar jij / jullie je goed in voelen. Wel is het altijd een goed advies om geen felle (neon) kleuren te dragen. In zonlicht kan dit een "kleurenschijn" op de huid veroorzaken. Drukke printjes maken beelden ook chaotisch en kunnen de aandacht afleiden. Kleuren matchen (bijvoorbeeld iedereen in creme kleuren) zorgt ook voor een evenwichtig beeld. Maar toch blijft het belangrijkste: draag waar jij je goed in voelt. Voor uitgebreid advies kun je altijd contact opnemen, dan voorzie ik je van een bestandje met voorbeelden en tips.  

Gebruik van foto's

De ontvangen foto's mogen vrij gebruikt worden om af te drukken of om te plaatsen op social media. Ik vind het altijd leuk om getagd te worden en vind het leuk om te zien wat iedereen van de foto's vindt! Het niet gewenst dat de foto's nadien nog worden bewerkt (uitgesneden, kleuren aanpassen, filters overheen zetten) en zo geplaatst worden. Indien een ander resultaat gewenst is kun je dit altijd aangeven. Ik pas de foto’s graag naar jouw wens aan! 

In Nature 

Familie, Zwangerschap, Liefde, Hond, Paard

Standaard

Inclusief:

-8 digitale foto’s, zorgvuldig nabewerkt

     +Met logo (web)
     +Zonder logo HR

-Uitzoek / Nabesteloverzicht

- Ongeveer 1-1,5u shooten, zonder tijdsdruk

Extra

Inclusief:

-10 digitale foto’s, zorgvuldig nabewerkt

   +Met logo (web)
    +Zonder logo HR

-Uitzoek / Nabesteloverzicht

- Ongeveer 1-1,5u shooten, zonder tijdsdruk

Super

Inclusief:

-15 digitale foto’s, zorgvuldig nabewerkt

  +Met logo (web)
    +Zonder logo HR

-Uitzoek / Nabesteloverzicht

- Ongeveer 1-1,5u shooten, zonder tijdsdruk

-Fotoshoots vinden plaats in de (zomerse) avonduren of ochtenduren, in de Brunssumerheide of nader te bespreken locatie. (<15km van Schinnen vandaan).
-Extra paard/ hond is mogelijk maar de ­tijd per dier wordt korter.
-Er zit altijd een voorproefje (1-2 foto's). De reserende foto's van het pakket mag je zelf uitzoeken.
-Extra foto’s bijbestellen is mogelijk voor €12,95 per foto.
-Tijden zijn een indicatie, er is geen tijdsdruk, resultaat is belangrijker dan de tijdsduur.
-Om een plekje in mijn agenda te reserveren, vraag ik een aanbetaling van 15%.

Studio

Familie, Zwangerschap, Hond, beauty portret

Small

Inclusief:

- Ongeveer 45 min shooten met witte óf zwarte achtergrond

-8 digitale foto’s, zorgvuldig nabewerkt

     +Met logo (web)
     +Zonder logo HR

-Uitzoek / Nabesteloverzicht

Large

Inclusief:

Ongeveer 1-1,5u shooten met witte én zwarte achtergrond

-10 digitale foto’s, zorgvuldig nabewerkt

   +Met logo (web)
    +Zonder logo HR

-Uitzoek / Nabesteloverzicht

Beauty

Inclusief:

-ongeveer 1,5-2 uur shooten met mogelijk een concept  

-4 digitale  geretoucheerde foto’s 

  +Met logo (web)
    +Zonder logo HR

-Uitzoek / Nabesteloverzicht

-Fotoshoots vinden plaats om 10, 11u , 12u, 16u of 19u
-Extra hond(en) is/zijn mogelijk maar de ­tijd per dier wordt korter.
-Er zit altijd een voorproefje bij de foto's (1-2 foto's). De resterende foto's van het pakket mag je zelf uitkiezen als dit gewenst is.
-Extra foto’s bijbestellen is mogelijk voor €12,95- per foto voor small en large, €19,99 voor geretoucheerde beauty portretten en geretoucheerde zwangerschapsportretten.
-Tijden zijn een indicatie, er is geen tijdsdruk, resultaat is belangrijker dan de tijdsduur.
-
Om een plekje in mijn agenda te reserveren, vraag ik een aanbetaling van 15%.

Studio mini sessies: honden

Binnenkort

Veel gestelde vragen

Kan de fotoshoot op locatie (last minute) afgezegd worden in geval van regen?
Ja, sterker nog, een fotoshoot op locatie zal niet doorgaan in geval van regen. We plannen dan direct een nieuwe datum.

Kan ik de foto’s zelf uitkiezen?
Ik kies zelf altijd de (1-2) mooiste foto(’s) uit, deze krijg je doorgestuurd als voorproefje. De overige foto’s mag je zelf uit het overzicht uitkiezen. Je kunt mij de nummers van de gewenste foto’s doorgeven. Deze worden vervolgens binnen twee weken bewerkt en doorgestuurd. De foto’s in het overzicht zijn onbewerkt, en dienen niet gekopieerd of gebruikt te worden. Indien je liever wilt dat ik álle foto’s kies, dan is dit ook natuurlijk mogelijk.

Kan ik de foto’s onbewerkt ontvangen?
Nee, dit gaat niet. De onbewerkte foto is niet het eindproduct en wordt niet geleverd.

Fotografeer je ook bruiloften?
Nee, helaas doe ik dit momenteel niet meer. Omdat ik fotografeer naast mijn andere werk, kost een bruiloft fotograferen te veel tijd en energie.

Fotografeer je ook Newborns?
Nee. Ik heb dit wel gedaan in het verleden gedaan, maar heb bewust de keuze gemaakt om dit niet meer te doen. Er zijn fotografen gespecialiseerd in het vastleggen van newborns en zij weten ook alles over veiligheid. Mijn studio is daarnaast erg koud en wordt lastig warm, wat niet bevorderlijk is. Voor newborn fotografie zou ik daarom naar een expert op dit gebied verwijzen.